Bedrijfsfilm laten maken? Hoe maak je deze tot een succes

Jij wilt een geweldige bedrijfsfilm laten maken. Wij willen voor jou een geweldige bedrijfsfilm maken en dit kunnen we niet zonder jouw hulp. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om het proces soepeler, sneller en beter te laten verlopen.

Wees voorbereid.

Als je een goede bedrijfsfilm wilt laten maken is het cruciaal om het project te beginnen met een goede basis. Weet alles van je eigen product of dienst af. Weet welke boodschap je wilt overbrengen en wat je wil bereiken met je video. Ken je boodschap en je doelen. Wij bouwen alles op deze fundering en vertrouwen erop dat hij stevig staat.

Ken je prioriteiten.

Weet wat er belangrijks is voor jouw bedrijfsfilm. Als je alles even belangrijk vindt, is er niets meer écht belangrijk. Maak een keuze. Vraag jezelf af wat je met het laten maken van je bedrijfsfilm wilt bereiken. Geef datgene de prioriteit. Wees bereid om andere dingen los te laten.

Geef gerichte feedback.

Feedback als ‘dit werkt niet’, werkt niet voor ons . Hiermee wordt er één optie weggestreept, maar blijven alle andere opties open. Probeer ons in plaats daarvan te laten begrijpen waarom er iets anders zou moeten. Als wij jou begrijpen, kunnen we gericht op zoek naar oplossing die bij jou en jouw bedrijf past.

Overleg je feedback, voor je hem geeft.

Wanneer je een goede bedrijfsfilm wilt laten maken, is het belangrijk dat je je feedback bespreekt voor je hem geeft. Geef aan ons vervolgens het eindoordeel door. Het zou namelijk kunnen zijn dat Pietje gele petjes in de video wil, Mien wil rode, en de directeur moet er nog even over nadenken. Als we geen duidelijke feedback ontvangen, is het onmogelijk om voor ons om de perfecte bedrijfsfilm te maken.

Zeg wat je denkt.

Eerlijke feedback, is goede feedback. Het helpt ons om keuzes te maken die passen bij het verhaal dat jij wil vertellen. Wees niet bang, je zult onze gevoelens niet kwetsen.

Onthoud wat jouw expertise is.

Jij weet alles over jouw bedrijf. Wij weten alles over verhalen vertellen. Daarom heb je ervoor gekozen om door een studio een bedrijfsfilm te laten maken. Wij vertrouwen op jouw kennis en vertrouwen erop dat jij op onze kennis vertrouwt. We hechten veel waarde aan je feedback, maar onthoudt dat het als bedrijf niet mogelijk is om alle overwegingen mee te nemen die wij als verhalenvertellers meenemen. Wij zorgen voor het verhaal. Jij zorgt voor het bedrijf. Maar vergeet vooral niet om..

Lol te hebben!

Het proces van een bedrijfsfilm laten maken heeft een belangrijk doel, maar we maken een film! Het is entertainment! Hoe meer plezier je hebt in het proces, hoe enthousiaster wij zijn om het verhaal tot leven te brengen. De beste resultaten komen van iets dat met plezier gemaakt is.

Wil je ook een bedrijfsfilm laten maken? Neem contact met ons op via onderstaande button!