Bedrijfsfilm laten maken – Hoe werkt dat?

Een bedrijfsfilm laten maken doe je om je organisatie kenbaar te maken aan een publiek. Wij bieden verschillende diensten aan rond de bedrijfsfilm. Wil je van jouw evenement een mooi videoverslag hebben of heb je zelf al beeldmateriaal gemaakt dat alleen nog bewerkt moet worden tot een mooi filmpje? Of heb je misschien een campagne waar een bedrijfsfilm voor nodig is? Het kan allemaal bij ons. Een bedrijfsfilm laten maken gebeurt bij ons volgens een vast stappenplan, dat we hier verder zullen uitleggen.

Stap 1. Bedrijfsfilm latenMagic maken

Het proces rond een bedrijfsfilm begint met een gesprek op ons kantoor, waarin we het concept bepalen. Wat wordt de doelstelling van de video? Op welke doelgroep focust de video zich? En wat wordt de boodschap? Zodra deze vragen beantwoord zijn wordt het draaiboek opgesteld. Hierin beschrijven we tot in detail wat er moet gebeuren, welke middelen nodig zijn en hoe de taakverdeling eruit ziet.

Stap 2. Het opnemen

Wanneer het draaiboek gereed is en we alle benodigdheden bij elkaar hebben is het tijd voor de opname. Op de dag van de opname werken we samen met verschillende mensen, in ieder geval een cameraman en een productieleider. Indien nodig wordt er ook gebruik gemaakt van een geluidsman en één of meerdere regisseurs. De productieleider is verantwoordelijk voor alle werkzaamheden tijdens de draaidag en zorgt ervoor dat alle shots uit het draaiboek opgenomen worden.

Stap 3. Het monteren

Als alle beelden opgenomen zijn is het tijd voor de montage. Het monteren is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een bedrijfsfilm laten maken. De juiste beelden worden geselecteerd en brengen we samen in combinatie met muziek, geluidseffecten en andere bewerkingen. Wanneer je akkoord gaat met het eindresultaat leveren we de bedrijfsfilm in het juiste bestandsformaat aan.

Stap 4. Het verspreiden

Je bedrijfsfilm is af, tijd om voor kijkers te zorgen. Als specialist in SEO-strategieën brengen we je video in beeld bij het juiste publiek. Hoge kijkersaantallen en conversieratio’s is waar we voor zorgen. Zo haal je maximaal rendement uit je investering en betalen de kosten zich binnen no-time terug.
Dit is hoe wij werken. Een bedrijfsfilm laten maken? Vraag naar de mogelijkheden.